Gemak, zekerheid én voordeel!

Cyberverzekering

Een cyberaanval, dat gebeurt onze school toch niet?

»Created with Sketch.

10% korting

»Created with Sketch.

Een uitgebreide dekking

»Created with Sketch.

Een gratis leermodule en cyberscans

VLC & Partners

VLC & Partners is dé Nederlandse risicomanager op het gebied van risicomanagement, verzuim, pensioen en private insurance.

Wat is het product?

De meeste scholen hebben een opstal- en inboedelverzekering, want mocht er een brand ontstaan die de school in de as legt, dan is de schade in ieder geval gedekt. Maar wist u dat de kans op een cyberaanval en de gevolgen daarvan ook grote schade kan opleveren? U kunt uw onderwijsorganisatie verzekeren, waardoor uw financiële risico in ieder geval wordt weggenomen.

Welk probleem lost het op?

Het is een terrein waar de meeste scholen weinig kennis van hebben. Maar een online crimineel weet de gaten in uw digitale beveiliging vaak eenvoudig op te sporen. Een goede beveiliging is dus een must. Maar zelfs als uw school flink heeft geïnvesteerd in digitale beveiliging, kan het zijn dat een hacker alsnog door kan dringen tot uw computers, persoonsgegevens en vertrouwelijke bestanden. Er zijn voorbeelden bekend waarbij organisaties tonnen aan claims, schadevergoedingen en/of boetes moesten betalen.

Wat is het voordeel?

Wij bieden schoolorganisaties extra en exclusieve voordelen: 
  • 10% korting voor scholen
  • Een uitgebreide dekking
  • Geen eigen risico en beperking in tijd voor Cyber incident manager 
  • Een gratis leermodule en cyberscans 
Geen financieel risico lopen?

Ontvang persoonlijk advies van de Specialisten Cyberrisk van onze partner VLC & Partners.

De kans op een cyberincident is reëel maar niet iets waar ik dagelijks bezig mee wil zijn. Daarom heb ik gekozen voor de cyberverzekering voor het onderwijs.