Gemak, zekerheid én voordeel!

IT & kopieerapparatuur

Documentoplossingen voor het onderwijs van nu…en morgen

»Created with Sketch.

Aantrekkelijke hardware en software condities

»Created with Sketch.

Assistentie bij digitalisering van werkprocessen

»Created with Sketch.

Nieuwste technologie

Konica Minolta

De IT-partner voor digitale transformatie in het onderwijs. De oplossingen van Konica Minolta zijn uitgerust met beveiligde toegang (infrastructuur), uitgebreide applicatie-audits en een flexibel bewaarbeleid, waardoor onderwijsinstellingen na implementatie een flinke efficiëntieslag doormaken. Het aantal administratieve handelingen wordt aanzienlijk teruggebracht en de leerkracht houdt meer tijd over voor zijn of haar kerntaak: het geven van kwalitatief hoogwaardig onderwijs.

Wat is het product?

Konica Minolta biedt totaaloplossingen voor het optimaliseren van informatie- en documentstromen. Het productaanbod omvat een breed scala aan innovatieve soft- en hardware proposities. Of het gaat om afdrukbeheer, cashless betaaloplossingen of het werken in een cloudomgeving binnen uw onderwijsinstelling, de consultants van Konica Minolta maken een passende oplossing voor uw situatie.

Welk probleem lost het op?

Een onderwijsorganisatie kan eenvoudigweg niet zonder goed functionerende IT-, document- en afdrukinfrastructuur. Daarom kiezen steeds meer onderwijsinstellingen voor een externe partner met een brede ervaring in de IT én oplossingen voor de onderwijsbranche. De onderwijsinstelling voert de regie en Konica Minolta doet het beheer.

Wat is het voordeel?

De dienstverlening van Konica Minolta:
  • Beheert print- en scaninfrastructuur
  • Stelt de nieuwste technologie beschikbaar
  • Implementeert optical character recognition (OCR)
  • Assisteert bij digitalisering van werkprocessen
  • Automatiseert met het oog op veiligheid en efficiëntie
Dit alles tegen concurrerende en flexibele voorwaarden.
Voor meer informatie

Neem contact op met een Konica Minolta consultant via ons contactformulier.

Het belang van mobiliteit binnen het onderwijs neemt sterk toe. Data en informatie moet vanaf elke plek, op elk moment en via elk device beschikbaar zijn. Konica heeft ons geholpen om dat te realiseren.

© dyadevoordeelservice.nl 2021   |   Op onze diensten zijn de algemene voorwaarden en de bijzondere voorwaarden van toepassing  | KvK 64999009