Gemak, zekerheid én voordeel!

Tijdelijke vervanging

Via het ‘Kant-en-Klaar’ programma

»Created with Sketch.

10% korting

»Created with Sketch.

Gratis knutselbox t.w.v. €50,-

»Created with Sketch.

Kwalitatief en kwantitatief goede vervangingsoplossingen

Ippon–KeK

IPPON is dé specialist voor vervanging van personeel in het onderwijs. IPPON-KeK is het platform waar specialisten kant-en-klare dagprogramma’s aanbieden voor leerlingen in het onderwijs.

Wat is het product?

KeK is het platform waar specialisten kant-en-klare themadagen aanbieden. Denk hierbij aan ALO’ers, kunstenaars, technici, programmeurs, et cetera. Het KeK-programma biedt op vernieuwde wijze de thema’s aan volgens de kerndoelen van het Primair Onderwijs.

Welk probleem lost het op?

Door een KeK’er in school te halen ontstaat er ruimte voor groepsleerkrachten of het lost een vervangingsvraag op. Er komt letterlijk meer ruimte in de agenda. Ieder kind krijgt de kans om met KeK zijn of haar interesse te ontwikkelen.

Wat is het voordeel?

Naast de 10% exclusieve korting ontvangt u gratis een van de twee knutselboxen naar keuze t.w.v. €50,-. De knutselbox is inclusief werkplan.
Bent u geïnteresseerd in het IPPON-KeK-programma?

Kijk voor meer informatie op de website of neem vrijblijvend contact
op via 06-27303886 of via het contactformulier.

Wij hebben het KeK-programma ‘Plastic soep onder de loep’ gevolgd om onze leerlingen iets te leren over duurzaamheid. Het was ontzettend leuk gedaan en leerzaam. De leerlingen gingen actief aan de slag en leerden over het ontstaan van plastic, wat de voor- en nadelen zijn en hoe ze hier beter mee om kunnen gaan.

© dyadevoordeelservice.nl 2021   |   Op onze diensten zijn de algemene voorwaarden en de bijzondere voorwaarden van toepassing  | KvK 64999009