Gemak, zekerheid én voordeel!

Koffie & thee oplossingen

Verhoogt de medewerkerstevredenheid, productiviteit en sfeer

»Created with Sketch.

Gemiddeld 15% korting op automaten

»Created with Sketch.

Gratis proefplaatsing

»Created with Sketch.

Scherpe ingrediëntprijzen

Café Salento

Het Café Salento concept voorziet in de levering van koffieapparatuur, ingrediënten en technische service. Alles op maat geleverd; smakelijk, gemakkelijk, economisch en dat is de ideale combinatie!

Wat is het product?

Het Café Salento concept voorziet in betrouwbare apparatuur, technische service en hoge kwaliteit ingrediënten. De eigen servicedienst zorgt voor periodiek onderhoud en lost storingen op voor een zo hoog mogelijke beschikbaarheid. Daarnaast biedt het eigen merk Café Salento sinds 2019 voornamelijk klimaatneutrale en gecertificeerde koffies.

Welk probleem lost het op?

In de lerarenkamer, waar men reflecteert, bijpraat en uitblaast, is het geen overbodige luxe om altijd te kunnen beschikken over een goede kop koffie en thee. Of het ook lekkere koffie is? Vraag een proefplaatsing aan en ervaar het!

Wat is het voordeel?

  • Gemiddeld 15% korting op de automaten
  • Gratis proefplaatsing
  • Scherpe ingrediëntprijzen
  • Gecertificeerde koffie en thee
  • Klimaatneutraal geproduceerde Café Salento koffie
  • Hoge beschikbaarheid door technische service in combinatie met onderhoudsabonnement
Iedere ochtend de heerlijke geur van Café Salento?

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte ga naar cafesalento.nl. Of neem contact op met Peter Verwoert 0513 – 465050 of via het contactformulier.

De koffieautomaat is het punt waar we elkaar ’s ochtends zien, de dag doornemen en even ontspanning zoeken. In het onderwijs beginnen we vroeg en wat is er beter dan de dag goed beginnen met een lekker kopje koffie?