Webinar Energiemanagement in het onderwijs

 

De energiekosten stijgen de laatste tijd hard. En zelfs bij vaste tarieven drukken de energiekosten voor een aanzienlijk deel de begroting. U kent dat wel. Een uur voordat de lessen beginnen wordt de verwarming extra hoog gezet om de leslokalen te verwarmen. Deze verhoging plus een gevulde klas maken dat na een uur les het lokaal te warm en muf is. Dus gaan de ramen open. Waarnaar deze cyclus opnieuw begint. Slimmer omgaan met energie is aangenamer voor de leraar en leerling en ook nog eens economisch zinvol. Energiemanagement biedt de tools om dit doel te bereiken.

Wanneer energie de juiste aandacht krijgt, heeft uw school haar energieverbruik en -prestaties onder controle en zijn de energiekosten stuurbaar. U hoeft niet langer de energiefactuur passief te ondergaan. De ervaring bij verschillende projecten toont aan dat een goede aanpak van energiemanagement zichzelf vlot terugbetaalt en zelfs een positieve impact heeft op andere elementen van de bedrijfsvoering.

Met energiemanagement slaat u drie vliegen in een klap:

  1. Beheersing en inzichtelijkheid van uw energieverbruik
  2. Besparing op de energiekosten
  3. Compliance op het gebied van energiemonitoring

 

Volg de webinar!

In samenwerking met onze partner Sweco, organiseert Dyade Voordeelservice een webinar gericht op energiemanagement in scholen. Bent u benieuwd hoe u als schoolinstelling beter kunt omgaan met uw energiemanagement? Dan nodigen wij u van harte uit de webinar te volgen. Meld u aan via het formulier hieronder.

 

Datum:  woensdag 02 maart
Duur 15.30 tot 16.30 uur
Vorm: digitaal 

Aanmeldformulier